Ez a reklamgrafika.hu specialitása!
Egyedi illetve komplex ingatlanmarketing megoldások

Olyan budapesti reklámügynökséget keres, mely jelentős tapasztalattal bír lakó-, kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítésének támogatásában, ingatlanmarketing eszközök tervezésében, gyártásában és karbantartásában? Igen? Akkor itt jó helyen jár.

Ingatlanmarketing megoldásokat kínálunk bő egy évtizede ingatlanfejlesztőknek, befektetőknek, kivitelezőknek, ingatlanirodáknak,  ingatlangazdálkodóknak, létesítményüzemeltetőknek, építőanyag-kereskedőknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Munkánkat látványos megoldások jellemzik a projektnév választásától, logó- és arculattervezéstől, értékesítési támogató eszközök (mappák, látványtervek, szórólapok, weblapok) tervezésén és gyártásán, illetve rendezvények (alapkőletétel, bokréta ünnep, átadások, vásárok) bonyolításán, médiamegjelenések gondozásán át egészen az ingatlanok belső dekorációjáig.

A részleges vagy komplex feladat során egyetlen cél vezérel bennünket: Ön minél gyorsabban eladhassa, bérbe adhassa, hasznosíthassa ingatlanját. Ezen az oldalon megismerheti azon köveket, melyre ön is építheti ingatlanértékesítési stratégiáját. Amennyiben egyes megoldások elnyerték tetszését, ne habozzon találkozót kérni tőlünk.Beszéljünk személyen!  Szívesen felkeressük Önt irodájában vagy a projekthelyszínen..

INGATLANMARKETING

Reklámgrafika

Valódi “személyiséget” kölcsönzünk a ránk bízott ingatlanprojekteknek. A meggyőző projektnév és szlogen nem csak egyedivé és beazonosíthatóva teszi projektjét, hanem megbízatóságot is sugall.

Az ingatlanmarketing másik alapköve a logó– és arculattervezés. Igény szerint felépítjük, részlegesen frissítjük vagy tejesen mértékben újratervezzük a projektek arculati elemeit.

A projekt egyedi, egységes arculata visszatükröződik a brossúrák,  mappák, névjegykártyák, levélpapírok és borítékok tervezése és gyártása során.

Szólítsa meg célcsoportját a nyomtatott sajtóban és a világhálón egyaránt!  Ehhez mi megtervezzük, terstreszabjuk és gondozzuk online illetve print hirdetéseit 

Beltéri ingatlanmarketing eszközök – üvegfalak fóliázása, beltéri reklámdekoráció, poszterek, képek, zászlók, roll-up-ok3D feliratok és formák, tájékoztató táblák tervezése.

Kültéri ingatlanmarketing eszközök – óriásplakátok, reklámdekorációk, zászlók, molinók, épülethálók, 3D feliratok és formák, útbaigazító és építési táblák tervezése

Üvegfal-dekoráció

Elegáns és modern hatás: üvegfalak és ajtók homokfúvott hatású, vágott fóliadekorációja szinte bármilyen variációban kialakíható irodák, szállodák, vendéglátóhelyek erre alkalmas üvegfelületein.

Hasonló megoldásokkal díszíthetünk tükröt, ajtólapot, zuhanyfülkét, kirakatot. A minta egyszerűen és könnyen módosíható, cserélhető. A végeredmény minden esetben a kívánt eleganciát testesíti meg.

INGATLANMARKETING

INGATLANMARKETING

Beltéri megoldások

Az arculat és az üzenet megjelenítése a belső térben legalább annyira fontos egy sikeres vállalkozás számára, mint a kültéri felületek optimális hasznosítása.

A nagyformátumú digitális nyomtatás lehetőv teszi poszterek, vászonképek, plakátok, fali és ablakdekorációk gyártását és telepítését az ön irodájában és a projekthelyszínen egyaránt.

Beltéri üveg, fém, fa vagy műanyag információs, útbaigazító, megállító, figyelmeztető, cég- vagy névtáblák tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása.

Beltéri ingatlanmarketing eszközök: üvegfalak fóliázása, poszterek, képek, zászlók, roll-up-ok3D feliratok és formák, tájékoztató táblák tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása.

Roll-up, sajtófal, mobilfal…mobilis és attraktív. Könnyen szállíható és telepíthető. A feliratok pedig alkalomszerűen változtathatóak. Lehet praktikus beltéri dekoráció vagy rendezvények, kiállítások eszköze.

Kültéri megoldások

Hagyjon jeleket maga után! Projekt-, hirdetési, építési illetve információs,  útbaigazító és cégtáblák telepítése, karbantartása és bontása.

Keltse fel és irányítsa potenciális ügyfelei figyelmét projektjére jól elhelyezett city light poszterek és attraktív óriásplakátok mellett zászlók és szórólapok segíségével!

Üvegfelületek fóliázása vágott vagy nyomtatott (pl. One Way Visionfóliával

Mesh, építési háló, molinó, reklámnponyva – hatékony hiretési felületté változtatják ingatlanprojektje helyszínét. Segítünk. A tervezésben, gyártásban, telepítésben és a karbantartásban is.

A jól elhelyezett, síkból kiemelkedő épületfelirat magával ragadja a tekintetet. Ezért készítünk igényeitől függően egyedi 3D feliratokat és formákat a feltűnően aprótól az elképsztően nagy méreteig

Tervezés, telepítés, karbantartás és bontás

INGATLANMARKETING

INGATLANMARKETING

Emblémázás, feliratozás

A forma- és munkaruhák feliratozása – nyomtatása, hímzése – felismerhetővé teszi munkatársait.

Legyen céges járműve az ön mozgó reklámfelülete! Teher- és személyautók feliratozása, részleges vagy teljes fóliázása az egyik szenvedélyünk. www.reklamautok.hu

Kültéri ingatlanmarketing eszközök: óriásplakátok, city light poszterek, zászlók, molinók, épülethálók, 3D feliratok és formák, útbaigazító és építési táblák tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása.

Beltéri ingatlanmarketing eszközök: üvegfalak fóliázása, poszterek, képek, zászlók, roll-up-ok3D feliratok és formák, tájékoztató táblák tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása.

Ami majdnem kimaradt a felsorolásból: Járművek és munkaruhák feliratozása, egyszerű értékesítési honlapok, fotózás, videófelvételek és referenciafilm készítése

Ingatlanmarketing rendezvények szervezése és bonyolítása. legyen a téma sajtótájékoztató, alapkőletétel, bokrétaünnep, átadóünnepség vagy éppen szakkiálltások és vásárok.

Rendezvények

Mi mindent megteszünk azért, hogy az ön megjelenése tökéletese legyen szakkiállítások és vásárok ideje alatt is. Standok feliratozása, fóliázása, berendezése –  ez is a mi feladatunk.

Nyakpántok, passtartók, promóciós ajándékok, reklámtáskák.

Sajtótájékoztató, (Sajtóanyagok, PR Cikk,)

Beruházáshoz kapcsolódóan: alapkőletétel, bokrétaünnep, bejárások, átadóünnepség

Klasszikus ingatlanmarketing eszközök: online és print hirdetések. bannerek, youtube videók mellett magazinhirdetések tervezése és szerkesztése,  PR-cikkek készítése, szórólapok gyártása

Beltéri ingatlanmarketing eszközök: üvegfalak fóliázása, poszterek, képek, zászlók, roll-up-ok3D feliratok és formák, tájékoztató táblák tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása.

INGATLANMARKETING